Kırklar İlkokulu
KIRKLAR MAH. KIRKLAR KÜME EVLERİ KIRKLAR ILKOKULU BLOK NO 26 HORASAN / ERZURUM

VİZYON

Bireyi çağdaş uygar, Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı miili ve manevi değerleri sahiplenen, koruyan, bilim ve akıl öncülük yapan kişi haline getirebilmek. Milli Eğitimin ve ilköğretim amaçları doğrultusunda etkin ve verimli eğitim ortamı oluşturmak ve bu ortamdan bütün öğrencileri faydalandırmak. Devlet ve halk bütünleşmesini sağlayarak sosyal kalkınmada rehber ve öncü olmak. Türkçemizin akıcı ve doğru konuşan bireyler yetiştirmek. Kabullenen değil sorgulayan, durağan değil düşünen, tüketen değil üreten toplum oluşturmak. Teknolojinin ve fennin çağında, denemekten korkmayan bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Türk milli eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı; mevcut bütün koşulların seferber edildiği bilgili, becerili ve iyi bir ahlaka sahip öğrenciler yetiştirmeyi hedeflemekteyiz.

BAŞARILAR

2005 / 2006 Köy ilköğretim okulları arası bilgi yarışması birinciliği. 2006/ 2007 Köy ilköğretim okulları arası bilgi yarışması ikinciliği. 2009 / 20010 Köy ilköğretim okulları arası bilgi yarışması birinciliği. 2010 / 2011 Köy ilköğretim okulları arası bilgi yarışması ikinciliği. 2012 / 2013 Horasan Yıldız Kız Masa Tenisi İlçe Üçüncülüğü
Öğretim Şekli :TAM GÜN

TAM GÜN